Persoonlijk advies
A-merken verf
Milieuvriendelijkheid
Komt langs op locatie

Buitenschilderwerk

Schilderwerk Nick Netten uit Rosmalen staat al jaren lang bekend voor kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Ik ben een allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder en onderhoudswerk voor particulieren-bedrijven-renovatie en nieuwbouwafwerking. Bij onze relaties sta ik bekend als een goed dienstverlenend schildersbedrijf.Door een nauwe samenwerking met professionele verfleveranciers in combinatie met onze klachtgerichtheid en persoonlijke benadering hebben wij voor elke opdrachtgever een passende offerte.Bij Schilderwerk Nick Netten uit Rosmalen wordt vertrouwd vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken en materialen.

Houtrotrenovatie

Voorafgaand aan schilderwerk is houtrotrenovatie voor een langdurig behoud van uw kozijnen erg belangrijk! We bekijken met u wat de oorzaak is van het houtrot is en bepalen aan de hand daarvan of renovatie een goede optie is. Het aangetaste hout en een gedeelte van het goede hout wordt uitgefreesd en gerenoveerd. Na de houtrotrenovatie en keurig schilderwerk zijn uw kozijnen weer als nieuw. Kortom houtrotrenovatie is goedkoper dan dan nieuwe kozijnen.

Binnenschilderwerk

Onder binnen schilderwerk van uw bedrijfspand of woning valt onder andere het schilderen van uw gevelkozijnen ,deuren, wanden, trappen, en plafonds. Er is regelmatig onderhoud aan uw binnen schilderwerk nodig, wat niet alleen voor de uitstraling is. Het beschermt namelijk ook. Bij binnen schilderwerk eens per 4 jaar is er een onderhoudsbeurt beurt nodig. Dit verschilt echter met het bouwjaar van uw huis. Het geeft ook een meerwaarde aan uw woning.

Wat vinden anderen van Nick Netten?

Supermooi afgewerkt voor een heel nette prijs. Ook was het fijn dat Nick zo snel kon schakelen. Binnen twee weken na het eerste contact was de volledige zolder al geschilderd. En daarbij is het ook best gezellig om Nick over de vloer te hebben;).
Lennart Verheijen
Nick heeft bij ons al het buitenwerk geschilderd inclusief dakkapel, daklijst, muur van de uitbouw en schuur.Hij is een échte vakman, werkt heel secuur en is betrouwbaar. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Joyce van Doorn
Nick heeft uitstekend schilderwerk afgeleverd; hij was snel en eventueel oneffenheden werden vakkundig hersteld. We hadden een klein communicatieprobleem bij de offerte, wat jammer was, maar dit heeft geen invloed gehad op de kwaliteit van het schilderwerk. Groet fam Altena
Alexandra Jans
Zeer tevreden over het verrichtte schilderwerk.Het complete buitenschilder werk inclusief dakkapel was nodig aan onderhoud toe.Dankzij Nick staat het er weer pico bello bij.Zeer tevreden!
Gerrit Koelman
Het schilderwerk van mijn huis was aan een grote beurt toe. Vanwege goede ervaringen met Nick ,in het verleden heb ik hem opnieuw gevraagd om mijn huis onderhanden te nemen. Over de prijs waren we het snel eens, en een kleine twee weken later staat de boel er weer strak en glanzend bij. Vakwerk, zoals altijd!
Tom van Schendel
Nick Netten heeft het plafond heel netjes geschilderd nadat er een lekkage is geweest.Nick werkt heel netjes, en houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Yvonne Bank
Nick heeft alle kozijnen en buitendeuren van ons huis geschilderd. Zijn professionele aanpak en aandacht voor detail hebben gezorgd dat ons huis weer straalt. We zijn blij met het frisse uiterlijk dankzij zijn vakmanschap. Voor de volgende schilderklus weten we hem weer te vinden. Bedankt Nick!
Stephan van Oorschot
Schilderwerk Nick Netten heeft binnen een korte tijd enorm veel werk verzet. De kwaliteit van het schilderwerk was goed en de netheid waarmee hij te werk ging hoog. Zie foto’s voor het prachtige eindresultaat van de kozijnen en muren!
ldmeesters
Nick Netten is een nette bekwame schilder, een man met liefde voor zijn vak. Het resultaat is er ook naar, mooi strak werk, goed in de lak. En daar hou ik van, wordt ik blij van.Dank je wel Nick, Angela.
Henk Kronenberg
Nick heeft de achterzijde van ons monumentale pand geschilderd. Het ziet er weer prachtig uit. Nick is een ervaren vakman, professioneel en kundig. Nick is betrouwbaar en prettig in de communicatie.
Hannah Vossen
Het schilderwerk van mijn appartement is weer TOP!
Isa Nora
Onze kozijnen hadden een serieuze opknapbeurt nodig - buiten, binnen, deuren en wat houtrot. We zagen echt op tegen deze klus, maar gelukkig .. Nick !! Nick legt duidelijk uit in klare taal, levert fantastisch werk en geeft goed advies. Hij begint elke dag vroeg, werkt hard door en laat graag zijn werk zien. In andere woorden, een vakman met passie voor het beroep. Ik twijfel er niet over wie ik over enkele jaren weer vraag !
Pim Hendriks
Een tijd terug hebben wij een huis gekocht waar veel aan gedaan moest worden. Het schilderwerk was iets waar wij enorm tegenop keken aangezien het jaren lang slecht onderhouden was. Nick heeft inmiddels de buitenkant helemaal geschilderd en het ziet er top uit. Naast dat het er goed uit ziet vind Nick het ook erg belangrijk dat het duurzaam en kwalitatief goed afgewerkt wordt. Plekken met beginnend hout rot of achterstallig onderhoud wordt dan ook grondig aangepakt. Nu is de binnenkant van het huis aan de beurt! Een goede review heeft hij sowieso al verdiend. Erg tevreden.
Karlijn Koning
Nick Netten levert mooi vakwerk, hij werkt heel precies en houdt zijn omgeving opgeruimd en dat is prettig. We zijn blij met het resultaat. Marianne van den Dungen
Frans vandenDungen
Eindelijk weer een ouderwetse professionele schilder. Een echte ambachtsman! Nick bedankt.
Paul Oomen
Nick heeft bij ons netjes geschilderd zowel binnen als buiten. Het was veel werk. Nu ons huis bijna 50 jaar oud is moest het ook echt een keer goed gebeuren. Dat is aan Nick wel besteed. Met dank aan zijn kritische blik is veel achterstallig onderhoud opgezet in strak geschilderd huis dat er weer jaren tegenkan.
Ortwin Verreck
Zeer kundig en mooi schilderwerk geleverd door Nick! Ons huis ziet er weer prachtig uit.
Bruce Bax
Hele begaande grond moest beurt krijgen, daarvoor Nick gebeld. Alleen maar goede woorden voor zijn werk.Top kwaliteit, net te werk, gestructureerd, oog voor details en zorgt ervoor dat alles er goed uit ziet. Echt professioneel vakmanschap, aanrader!
Guido van Rooij
Professionele schilder. Werkt zeer netjes. Ruimt alles op wat hij gebruikt heeft. Nick was er elke morgen op tijd en met goeie zin.
bianca tiebosch
Vakmanschap! Alle binnendeuren en kozijnen laten schilderen plus woonkamer laten witten. Nick levert mooi vakkundig werk met oog voor detail. Hij bereidt alles goed voor en laat het verzorgd en schoon achter.
Bert de Vries
Nick reageerde binnen een paar dagen op mijn verzoek om offerte uit te brengen voor binnen- en buitenwerk. Hij is komen kijken en nam daar alle tijd voor. Binnen een week belde Nick om vast telefonisch een prijs te noemen waarna hij een gedetailleerde offerte uitbracht. Alleszins goede all-in prijs.Het werk dat Nick levert is van zeer hoge kwaliteit: zorgvuldig en professioneel. Nick komt afspraken stipt na en ruimt na elke werkdag alles keurig op.In november is Nick terug gekomen voor het binnenwerk: alle wanden, kozijnen, deuren en op de verdieping ook de plafonds.Ik kan Nick Netten Schilderwerken van harte aanbevelen.Pien uit Rosmalen
Pien Middeldorp
Nick heeft bij ons het buitenschilderwerk gedaan aan onze jaren ‘20 woning. De staat van het schilderwerk was erg slecht toen hij aan de klus begon. Hij heeft top werk geleverd. Het ziet er allemaal weer strak uit. Wij hebben erg fijn ervaren dat Nick duidelijk communiceert wanneer hij langs komt en ook erg netjes werkt. Super resultaat tegen een eerlijke prijs.
Michel van der Hoek
Nick heeft enkele jaren geleden bij ons de buitenkozijnen van onze glaswand geschilderd. Recent keken wij van zolder naar beneden en zagen dat de verf van de liggers afbladderde. Meteen Nick gebeld en die is dezelfde dag nog komen kijken. Na het beoordelen begon hij zelfs onmiddellijk met het herstelwerk! Zeer fijn en vakkundig heeft Nick in 2 dagen alles hersteld. En dat ook nog op zijn kosten (garantie)! Hij werkt zeer netjes en werkt met kwaliteit materialen.
Arjen van der Veen
Het hele huis was aan een opknapbeurt toe en Nick heeft de hele buitenkant en een gedeelte van de binnenkant nauwkeurig en net geschilderd. Het ziet er weer top uit en kan er weer jaren tegenaan. Hij is fijn in het communiceren en altijd op tijd! Zeker aan te raden.
Wesley Vinken
Nick heeft afgelopen week de hele buitenkant van ons huis geschilderd. Dit was nogal een uitdaging omdat het al lange tijd niet geschilderd was en de zolder moeilijk bereikbaar is. Nick heeft alles weer netjes strak in de lak gezet, het ziet er weer als nieuw uit. Nick is een echte vakman en geeft bruikbare tips en adviezen. Bovendien laat hij alles netjes en opgeruimd achter. Wanneer ik weer een schilder nodig heb dan bel ik zeker Nick!
Patricia Reuser
Nick is een echte vakman en heeft ons huis weer tip top in orde gemaakt. Hij werkt met de beste materialen en wij kunnen hem echt aanbevelen! Nick bedankt voor je topwerk en gezelligheid!
Tim Rijvers
Nick heeft bij ons het chalet geschilderd met een heel goed resultaat.Wat 3 schilder bedrijven niet is gelukt heeft Nick een geweldige prestatie geleverd. Nick werkt probleem oplossend en gebruikt uitstekende materiaal. Komt zijn afspraken na.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
Esther Wiering
Nick Netten is een vakbekwame schilder. Hij is heel goed op de hoogte wat kan en een goed resultaat oplevert. Ongelooflijk harde werker met hart voor het schildersvak. Opdracht was het schilderen van ons huis uit 1930 met een behoorlijke achterstand in het onderhoud. Hij heeft tegen een redelijke prijs een geweldige prestatie geleverd. Híj werkt netjes en secuur en is daarnaast ook een aardig en aimabel mens. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.José en Herbert Vos Vught
herbertvos
Nick heeft bij ons naar volle tevredenheid al het houtwerk buiten geschilderd. Het was een tijd geleden dat het er was geschilderd, waardoor er het nodige hersteld moest worden, maar het ziet er weer top en strak uit! Nick werkt netjes, heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. We kunnen er weer een tijd tegenaan!
Ralph Otto
Nick heeft bij ons het buitenschilderwerk naar alle tevredenheid gedaan. Hij ziet verborgen gebreken en denkt en handelt mee om deze op te lossen. Hij heeft verstand van zaken, denkt met je mee en zorgt dat hij parate kennis heeft. Verder hebben we van anderen ook positieve reacties gekregen op ons schilderwerk. Prettige samenwerking gehad!
Maarten Pinxten
Nick, bedankt voor het mooie schilderwerk.Het ziet er weer netjes uit!
Elsbeth Pouw
Ingrid Van Den Akker
Wij zijn erg tevreden met Nick. Je kunt goede afspraken met hem maken en hij is makkelijk in de omgang. Het uitgevoerde werk ziet er goed uit. Bij een volgende klus vragen we hem opnieuw.
Puck van den Biggelaar
Nick heeft bij ons afgelopen 2 weken vakwerk afgeleverd. Diverse kamers gewit en diverse deuren en trappenhuis geschilderd. Nick levert niet alleen vakwerk maar laat de boel ook steeds netjes achter. Kortom kijken ernaar uit als hij later dit jaar voor het buitenwerk terugkomt.
jos van Poorten
Jasper
Nick levert kwaliteit en is professioneel. Hij is secuur, werkt georganiseerd, heeft overzicht en ruimt alles netjes op na een werkdag. Ook zorgt hij voor goede bescherming van meubels tegen stof en van vloeren tegen verfspatten.Wij zijn al sinds zijn start als eigen ondernemer klant bij hem en altijd zeer tevreden geweest.
Gidia de Vries
Nick Netten had zeven jaar eerder al het hele huis naar tevredenheid binnen en buiten geschilderd en nu wij nieuwe hr++ ramen hebben laten zetten, heeft hij de benedenverdieping gedaan. Snelle en professionele service voor een goede prijs.
Arjen Balfoort
wij zijn superblij dat we voor Nick hebben gekozen. Passie voor het vak, doet wat hij beloofd, het is allemaal erg prachtig afgeleverd. Ook is het prettig werken met Nick. Wanneer we weer schilderwerk hebben weten wij wie we moeten bellen ! Dankjewel Nick, groetjes Erik en Ankie van Puur keukens.
Ankie Karels
Prima schilder. Houdt zich aan afspraak. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Nanny van de Vliet
Buiten een strak blauwe lucht en binnen een strak blauwe muur van nick netten, prachtig!
Jacoba Lampert
Naar alle tevredenheid heeft Nick voor de 2e maal ons huis geschilderd. Hij werkt goed georganiseerd, komt zijn afspraken na en ruimt alles netjes op. Wederom dank voor de goede service!
Nannie Duiker
Mieke Trouw
Nick is een prima schilder die vakwerk levert. We hebben het huis van mijn schoonmoeder door hem laten schilderen, met een heel goed resultaat. Nick weet precies wat hij van plan is. Details over verborgen gebreken ontgaan hem niet en geeft hij deskundig advies. Kortom een vakman die weet wat hij wil en wat hij kan.
John Hrm
frans horio
Nick heeft ons huis netjes geschilderd! Het ziet er allemaal weer strak en fris uit. Zeker een aanrader👍🏼
Kim W
Nick heeft na een verbouwing eerst bij ons het gehele interieur perfect geschilderd. Alles werd grondig aangepakt en prachtig afgewerkt. Zo goed dat we hem daarna hebben gevraagd de buiten boel onder handen te nemen. Wij zijn nog steeds erg blij met het kleuradvies dat hij ons heeft gegeven toen. Echt een super vakman en ook nog eens zeer sympathiek !
Jan Rikken
Nick is positief en adviseert goed.
Paul v Amerongen
Lelia van Rooij
Het was geen eenvoudige klus, maar Nick werkt vakkundig en geconcentreerd. Het eindresultaat was geheel naar tevredenheid. Top!
Marc Dierikx
Nick levert schilderwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Alles ziet er werkelijk keurig uit. Hij denkt overal aan en is pas tevreden als het perfect is. Daarnaast is hij buitengewoon plezierig in de omgang en 100% betrouwbaar in alle afspraken. Een topschilder.
Marcel Lemmens
Het schilderwerk zowel binnen als buiten heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Chapeau !
Isje Maas
Annemarie Daniels
Nick levert prima werk voor een prima prijs.
Rob Vogels
cees duyvesteyn
Erg tevreden wat zijn schilderwerk betreft. Duidelijke communicatie. Komt de afspraken goed na. AANRADER
Els.Emmy Katwijk
Nu de winter in aantocht is, is het goed om te weten dat ons houtwerk weer goed in de lak staat! Netten is een echte vakman die alleen voor kwaliteit gaat.
Rien den Boer
Marijke Van Bijnen
Zeer goed schilderwerk, met zorg voor de omgeving uitgevoerd, op tijd klaar en voor de afgesproken prijs. Aanrader!
Judith Mestriner
Goed overleg van te voren, nette prijs, maar het belangrijkste echt goed werk geleverd.
Arnaud van Geel
Nick Netten heeft voor het huis van mijn ouders uitstekend, duurzaam schilderwerk afgeleverd!
Bee
Werkt vakkundig, netjes en snel. We hebben de buitenkant van ons huis laten schilderen en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Mirjam
We zijn erg tevreden !Komt afspraken goed na !Werkt precies !
carola Maijers
Prima schilder
johan konings
Passie voor schilderwerk
Nick Netten

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

tel: 06 45 128 701
kvk: 17274749
Meierijhoeven 137
5244 HT Rosmalen