Persoonlijk advies
A-merken verf
Milieuvriendelijkheid
Komt langs op locatie

De diensten van
Nick Netten

Lees meer

Buiten
schilderwerk

Binnen
schilderwerk.

Houtrot-
renovatie

Wanden en
plafonds

Stofvrij
schuren

Advies op
maat.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand moet regelmatig bijgehouden worden. Bij Schilderwerk Nick Netten bent u daarvoor ook aan het juiste adres. Onder buitenschilderwerk vallen niet alleen de buitenmuren van uw woning, dit kan ook de gevelbetimmering zijn. Ook kan Schilderwerk Nick Netten de kozijnen deuren dakkapellen het schilderwerk van uw gehele woning of bedrijfspand verzorgen. Zowel binnen als buiten. Kies voor kwaliteit en service om uw woning goed te beschermen tegen weersomstandigheden.

 

Contact

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand zorgt voor een mooie uitstraling.Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort. Naast het verfraaien van uw woning of bedrijfspand biedt het bescherming voor al uw houtwerk. Schilderwerk Nick Netten heeft ervaring om dit voor een zeer betaalbare prijs uit te voeren. Goed schilderwerk verhoogt ook de waarde van uw woning. Het is immers uw visitekaartje van uw huis. Het is dan ook een goede investering. Laat u adviseren.

 

Contact
Persoonlijk advies
A-merken verf
Milieuvriendelijkheid
Komt langs op locatie

Wanden en plafonds

Wilt u een plafond verven omdat dit is vervuild, beschadigd, verkleurd of omdat de kleur niet meer passend is bij uw interieur? U kunt door Schilderwerk Nick Netten uw wanden en plafonds laten schilderen in een frisse en trendy kleur zodat dit er weer als nieuw uitziet.

Bij het laten verven van een plafond heeft u tevens keuze uit verschillende glansgraden zoals zijdemat, matglans en fluweel-mat. Schilderwerk Nick Netten laat u graag kleurvoorbeelden zien en is u behulpzaam bij het maken van een keuze.

Stofvrij schuren

Wilt u uw woning of bedrijfspand van binnen geschilderd hebben, maar ziet u op tegen de hoeveelheid stof bij het schuren? Schilderwerk Nick Netten schuurt met behulp van een professionele schuur- en afzuigmachine.

Zo zorgt stofvrij schuren ervoor dat de schilder een betere kwaliteit kan leveren in de afwerking, maar dit met name op een gezonde manier doet.

Houtrotrenovatie

Het is belangrijk om houtwerk regelmatig te controleren. Verbindingen en horizontale delen van kozijnen zijn gevoelige plekken. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en er minder snel houtrot ontstaat. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door ondeugdelijke beglazing, waterinloop via de dorpels, slechte kitlagen en schroef- en / of spijkergaten in de constructie. Voorkomen is natuurlijk het allerbeste! Het repareren van kozijnen, indien mogelijk door middel van houtrotrenovatie, is goedkoper dan het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Voorafgaand aan schilderwerk is houtrotrenovatie voor langdurig behoud van uw kozijnen erg belangrijk. We bekijken met u vooraf wat de oorzaak is van de houtrot is en bepalen aan de hand daarvan of renovatie een goede optie is. Het aangetaste hout en een gedeelte van het goede hout wordt uitgefreesd en gerenoveerd. Na de houtrotrenovatie en goed schilderwerk zijn uw kozijnen weer als nieuw!

Contact

Advies op maat

Schilderwerk is maatwerk. Iedere woning heeft een andere bouwstijl, ander interieur en natuurlijk andere bewoners! Is het tijd voor een verandering, maar weet u niet goed waar te beginnen. Ik help u graag bij het kiezen van de juiste kleuren en technieken, passend bij u én uw woning.

Contact

Wat vinden anderen van Nick Netten?

Nick Netten had zeven jaar eerder al het hele huis naar tevredenheid binnen en buiten geschilderd en nu wij nieuwe hr++ ramen hebben laten zetten, heeft hij de benedenverdieping gedaan. Snelle en professionele service voor een goede prijs.
Arjen Balfoort
wij zijn superblij dat we voor Nick hebben gekozen. Passie voor het vak, doet wat hij beloofd, het is allemaal erg prachtig afgeleverd. Ook is het prettig werken met Nick. Wanneer we weer schilderwerk hebben weten wij wie we moeten bellen ! Dankjewel Nick, groetjes Erik en Ankie van Puur keukens.
Ankie Karels
Prima schilder. Houdt zich aan afspraak. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Nanny van de Vliet
Buiten een strak blauwe lucht en binnen een strak blauwe muur van nick netten, prachtig!
Jacoba Lampert
Naar alle tevredenheid heeft Nick voor de 2e maal ons huis geschilderd. Hij werkt goed georganiseerd, komt zijn afspraken na en ruimt alles netjes op. Wederom dank voor de goede service!
Nannie Duiker
Mieke Trouw
Nick is een prima schilder die vakwerk levert. We hebben het huis van mijn schoonmoeder door hem laten schilderen, met een heel goed resultaat. Nick weet precies wat hij van plan is. Details over verborgen gebreken ontgaan hem niet en geeft hij deskundig advies. Kortom een vakman die weet wat hij wil en wat hij kan.
John Hrm
frans horio
Nick is een prima schilder die vakwerk levert. We hebben nu voor de tweede keer ons huis door hem laten schilderen, en opnieuw met een heel goed resultaat. Nick gaat zijn eigen gang, en weet precies wat hij van plan is. Details over verborgen gebreken ontgaan hem niet en dan geeft hij deskundig advies. Kortom een vakman die weet wat hij wil.
Toine Hovens
Nick heeft ons huis netjes geschilderd! Het ziet er allemaal weer strak en fris uit. Zeker een aanrader👍🏼
Kim W
Nick heeft na een verbouwing eerst bij ons het gehele interieur perfect geschilderd. Alles werd grondig aangepakt en prachtig afgewerkt. Zo goed dat we hem daarna hebben gevraagd de buiten boel onder handen te nemen. Wij zijn nog steeds erg blij met het kleuradvies dat hij ons heeft gegeven toen. Echt een super vakman en ook nog eens zeer sympathiek !
Jan Rikken
Nick is positief en adviseert goed.
Paul v Amerongen
Lelia van Rooij
Harrie Van Oirschot
dick jansen
Het was geen eenvoudige klus, maar Nick werkt vakkundig en geconcentreerd. Het eindresultaat was geheel naar tevredenheid. Top!
Marc Dierikx
Nick levert schilderwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Alles ziet er werkelijk keurig uit. Hij denkt overal aan en is pas tevreden als het perfect is. Daarnaast is hij buitengewoon plezierig in de omgang en 100% betrouwbaar in alle afspraken. Een topschilder.
Marcel Lemmens
Het schilderwerk zowel binnen als buiten heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Chapeau !
Isje Maas
Annemarie Daniels
Nick levert prima werk voor een prima prijs.
Rob Vogels
cees duyvesteyn
Erg tevreden wat zijn schilderwerk betreft. Duidelijke communicatie. Komt de afspraken goed na. AANRADER
Els.Emmy Katwijk
Nu de winter in aantocht is, is het goed om te weten dat ons houtwerk weer goed in de lak staat! Netten is een echte vakman die alleen voor kwaliteit gaat.
Rien den Boer
Marijke Van Bijnen
Zeer goed schilderwerk, met zorg voor de omgeving uitgevoerd, op tijd klaar en voor de afgesproken prijs. Aanrader!
Judith Mestriner
Goed overleg van te voren, nette prijs, maar het belangrijkste echt goed werk geleverd.
Arnaud van Geel
Nick Netten heeft voor het huis van mijn ouders uitstekend, duurzaam schilderwerk afgeleverd!
Bianca
Werkt vakkundig, netjes en snel. We hebben de buitenkant van ons huis laten schilderen en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Mirjam
Nick heeft bij ons netjes geschilderd zowel binnen als buiten. Het was veel werk. Nu ons huis bijna 50 jaar oud is moest het ook echt een keer goed gebeuren. Dat is aan Nick wel besteed. Met dank aan zijn kritische blik is veel achterstallig onderhoud opgezet in strak geschilderd huis dat er weer jaren tegenkan.
Ortwin Verreck
We zijn erg tevreden !Komt afspraken goed na !Werkt precies !
carola Maijers
Prima schilder
johan konings
Passie voor schilderwerk
Nick Netten

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

tel: 06 45 128 701
kvk: 17274749
Meierijhoeven 137
5244 HT Rosmalen