Persoonlijk advies
A-merken verf
Milieuvriendelijkheid
Komt langs op locatie

De diensten van
Nick Netten

Lees meer

Buiten
schilderwerk

Binnen
schilderwerk.

Houtrot-
renovatie

Wanden en
plafonds

Stofvrij
schuren

Advies op
maat.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand moet regelmatig bijgehouden worden. Bij Schilderwerk Nick Netten bent u daarvoor ook aan het juiste adres. Onder buitenschilderwerk vallen niet alleen de buitenmuren van uw woning, dit kan ook de gevelbetimmering zijn. Ook kan Schilderwerk Nick Netten de kozijnen deuren dakkapellen het schilderwerk van uw gehele woning of bedrijfspand verzorgen. Zowel binnen als buiten. Kies voor kwaliteit en service om uw woning goed te beschermen tegen weersomstandigheden.

 

Contact

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand zorgt voor een mooie uitstraling.Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort. Naast het verfraaien van uw woning of bedrijfspand biedt het bescherming voor al uw houtwerk. Schilderwerk Nick Netten heeft ervaring om dit voor een zeer betaalbare prijs uit te voeren. Goed schilderwerk verhoogt ook de waarde van uw woning. Het is immers uw visitekaartje van uw huis. Het is dan ook een goede investering. Laat u adviseren.

 

Contact
Persoonlijk advies
A-merken verf
Milieuvriendelijkheid
Komt langs op locatie

Wanden en plafonds

Wilt u een plafond verven omdat dit is vervuild, beschadigd, verkleurd of omdat de kleur niet meer passend is bij uw interieur? U kunt door Schilderwerk Nick Netten uw wanden en plafonds laten schilderen in een frisse en trendy kleur zodat dit er weer als nieuw uitziet.

Bij het laten verven van een plafond heeft u tevens keuze uit verschillende glansgraden zoals zijdemat, matglans en fluweel-mat. Schilderwerk Nick Netten laat u graag kleurvoorbeelden zien en is u behulpzaam bij het maken van een keuze.

Stofvrij schuren

Wilt u uw woning of bedrijfspand van binnen geschilderd hebben, maar ziet u op tegen de hoeveelheid stof bij het schuren? Schilderwerk Nick Netten schuurt met behulp van een professionele schuur- en afzuigmachine.

Zo zorgt stofvrij schuren ervoor dat de schilder een betere kwaliteit kan leveren in de afwerking, maar dit met name op een gezonde manier doet.

Houtrotrenovatie

Het is belangrijk om houtwerk regelmatig te controleren. Verbindingen en horizontale delen van kozijnen zijn gevoelige plekken. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat het hout goed beschermd is en er minder snel houtrot ontstaat. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door ondeugdelijke beglazing, waterinloop via de dorpels, slechte kitlagen en schroef- en / of spijkergaten in de constructie. Voorkomen is natuurlijk het allerbeste! Het repareren van kozijnen, indien mogelijk door middel van houtrotrenovatie, is goedkoper dan het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Voorafgaand aan schilderwerk is houtrotrenovatie voor langdurig behoud van uw kozijnen erg belangrijk. We bekijken met u vooraf wat de oorzaak is van de houtrot is en bepalen aan de hand daarvan of renovatie een goede optie is. Het aangetaste hout en een gedeelte van het goede hout wordt uitgefreesd en gerenoveerd. Na de houtrotrenovatie en goed schilderwerk zijn uw kozijnen weer als nieuw!

Contact

Advies op maat

Schilderwerk is maatwerk. Iedere woning heeft een andere bouwstijl, ander interieur en natuurlijk andere bewoners! Is het tijd voor een verandering, maar weet u niet goed waar te beginnen. Ik help u graag bij het kiezen van de juiste kleuren en technieken, passend bij u én uw woning.

Contact

Wat vinden anderen van Nick Netten?

Professionele schilder. Werkt zeer netjes. Ruimt alles op wat hij gebruikt heeft. Nick was er elke morgen op tijd en met goeie zin.
bianca tiebosch
Vakmanschap! Alle binnendeuren en kozijnen laten schilderen plus woonkamer laten witten. Nick levert mooi vakkundig werk met oog voor detail. Hij bereidt alles goed voor en laat het verzorgd en schoon achter.
Bert de Vries
Nick reageerde binnen een paar dagen op mijn verzoek om offerte uit te brengen voor binnen- en buitenwerk. Hij is komen kijken en nam daar alle tijd voor. Binnen een week belde Nick om vast telefonisch een prijs te noemen waarna hij een gedetailleerde offerte uitbracht. Alleszins goede all-in prijs.Het werk dat Nick levert is van zeer hoge kwaliteit: zorgvuldig en professioneel. Nick komt afspraken stipt na en ruimt na elke werkdag alles keurig op.In november is Nick terug gekomen voor het binnenwerk: alle wanden, kozijnen, deuren en op de verdieping ook de plafonds.Ik kan Nick Netten Schilderwerken van harte aanbevelen.Pien uit Rosmalen
Pien Middeldorp
Nick heeft bij ons het buitenschilderwerk gedaan aan onze jaren ‘20 woning. De staat van het schilderwerk was erg slecht toen hij aan de klus begon. Hij heeft top werk geleverd. Het ziet er allemaal weer strak uit. Wij hebben erg fijn ervaren dat Nick duidelijk communiceert wanneer hij langs komt en ook erg netjes werkt. Super resultaat tegen een eerlijke prijs.
Michel van der Hoek
Nick heeft enkele jaren geleden bij ons de buitenkozijnen van onze glaswand geschilderd. Recent keken wij van zolder naar beneden en zagen dat de verf van de liggers afbladderde. Meteen Nick gebeld en die is dezelfde dag nog komen kijken. Na het beoordelen begon hij zelfs onmiddellijk met het herstelwerk! Zeer fijn en vakkundig heeft Nick in 2 dagen alles hersteld. En dat ook nog op zijn kosten (garantie)! Hij werkt zeer netjes en werkt met kwaliteit materialen.
Arjen van der Veen
Het hele huis was aan een opknapbeurt toe en Nick heeft de hele buitenkant en een gedeelte van de binnenkant nauwkeurig en net geschilderd. Het ziet er weer top uit en kan er weer jaren tegenaan. Hij is fijn in het communiceren en altijd op tijd! Zeker aan te raden.
Wesley Vinken
Nick heeft afgelopen week de hele buitenkant van ons huis geschilderd. Dit was nogal een uitdaging omdat het al lange tijd niet geschilderd was en de zolder moeilijk bereikbaar is. Nick heeft alles weer netjes strak in de lak gezet, het ziet er weer als nieuw uit. Nick is een echte vakman en geeft bruikbare tips en adviezen. Bovendien laat hij alles netjes en opgeruimd achter. Wanneer ik weer een schilder nodig heb dan bel ik zeker Nick!
Patricia Reuser
Nick is een echte vakman en heeft ons huis weer tip top in orde gemaakt. Hij werkt met de beste materialen en wij kunnen hem echt aanbevelen! Nick bedankt voor je topwerk en gezelligheid!
Tim Rijvers
Nick heeft bij ons het chalet geschilderd met een heel goed resultaat.Wat 3 schilder bedrijven niet is gelukt heeft Nick een geweldige prestatie geleverd. Nick werkt probleem oplossend en gebruikt uitstekende materiaal. Komt zijn afspraken na.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
Esther Wiering
Nick Netten is een vakbekwame schilder. Hij is heel goed op de hoogte wat kan en een goed resultaat oplevert. Ongelooflijk harde werker met hart voor het schildersvak. Opdracht was het schilderen van ons huis uit 1930 met een behoorlijke achterstand in het onderhoud. Hij heeft tegen een redelijke prijs een geweldige prestatie geleverd. Híj werkt netjes en secuur en is daarnaast ook een aardig en aimabel mens. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.José en Herbert Vos Vught
herbertvos
Nick heeft bij ons naar volle tevredenheid al het houtwerk buiten geschilderd. Het was een tijd geleden dat het er was geschilderd, waardoor er het nodige hersteld moest worden, maar het ziet er weer top en strak uit! Nick werkt netjes, heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. We kunnen er weer een tijd tegenaan!
Ralph Otto
Nick heeft bij ons het buitenschilderwerk naar alle tevredenheid gedaan. Hij ziet verborgen gebreken en denkt en handelt mee om deze op te lossen. Hij heeft verstand van zaken, denkt met je mee en zorgt dat hij parate kennis heeft. Verder hebben we van anderen ook positieve reacties gekregen op ons schilderwerk. Prettige samenwerking gehad!
Maarten Pinxten
Nick, bedankt voor het mooie schilderwerk.Het ziet er weer netjes uit!
Elsbeth Pouw
Ingrid Van Den Akker
Wij zijn erg tevreden met Nick. Je kunt goede afspraken met hem maken en hij is makkelijk in de omgang. Het uitgevoerde werk ziet er goed uit. Bij een volgende klus vragen we hem opnieuw.
Puck van den Biggelaar
Nick heeft bij ons afgelopen 2 weken vakwerk afgeleverd. Diverse kamers gewit en diverse deuren en trappenhuis geschilderd. Nick levert niet alleen vakwerk maar laat de boel ook steeds netjes achter. Kortom kijken ernaar uit als hij later dit jaar voor het buitenwerk terugkomt.
jos van Poorten
Jasper
Nick levert kwaliteit en is professioneel. Hij is secuur, werkt georganiseerd, heeft overzicht en ruimt alles netjes op na een werkdag. Ook zorgt hij voor goede bescherming van meubels tegen stof en van vloeren tegen verfspatten.Wij zijn al sinds zijn start als eigen ondernemer klant bij hem en altijd zeer tevreden geweest.
Gidia de Vries
Nick Netten had zeven jaar eerder al het hele huis naar tevredenheid binnen en buiten geschilderd en nu wij nieuwe hr++ ramen hebben laten zetten, heeft hij de benedenverdieping gedaan. Snelle en professionele service voor een goede prijs.
Arjen Balfoort
wij zijn superblij dat we voor Nick hebben gekozen. Passie voor het vak, doet wat hij beloofd, het is allemaal erg prachtig afgeleverd. Ook is het prettig werken met Nick. Wanneer we weer schilderwerk hebben weten wij wie we moeten bellen ! Dankjewel Nick, groetjes Erik en Ankie van Puur keukens.
Ankie Karels
Prima schilder. Houdt zich aan afspraak. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Nanny van de Vliet
Buiten een strak blauwe lucht en binnen een strak blauwe muur van nick netten, prachtig!
Jacoba Lampert
Naar alle tevredenheid heeft Nick voor de 2e maal ons huis geschilderd. Hij werkt goed georganiseerd, komt zijn afspraken na en ruimt alles netjes op. Wederom dank voor de goede service!
Nannie Duiker
Mieke Trouw
Nick is een prima schilder die vakwerk levert. We hebben het huis van mijn schoonmoeder door hem laten schilderen, met een heel goed resultaat. Nick weet precies wat hij van plan is. Details over verborgen gebreken ontgaan hem niet en geeft hij deskundig advies. Kortom een vakman die weet wat hij wil en wat hij kan.
John Hrm
frans horio
Nick is een prima schilder die vakwerk levert. We hebben nu voor de tweede keer ons huis door hem laten schilderen, en opnieuw met een heel goed resultaat. Nick gaat zijn eigen gang, en weet precies wat hij van plan is. Details over verborgen gebreken ontgaan hem niet en dan geeft hij deskundig advies. Kortom een vakman die weet wat hij wil.
Toine Hovens
Nick heeft ons huis netjes geschilderd! Het ziet er allemaal weer strak en fris uit. Zeker een aanrader👍🏼
Kim W
Nick heeft na een verbouwing eerst bij ons het gehele interieur perfect geschilderd. Alles werd grondig aangepakt en prachtig afgewerkt. Zo goed dat we hem daarna hebben gevraagd de buiten boel onder handen te nemen. Wij zijn nog steeds erg blij met het kleuradvies dat hij ons heeft gegeven toen. Echt een super vakman en ook nog eens zeer sympathiek !
Jan Rikken
Nick is positief en adviseert goed.
Paul v Amerongen
Lelia van Rooij
Het was geen eenvoudige klus, maar Nick werkt vakkundig en geconcentreerd. Het eindresultaat was geheel naar tevredenheid. Top!
Marc Dierikx
Nick levert schilderwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Alles ziet er werkelijk keurig uit. Hij denkt overal aan en is pas tevreden als het perfect is. Daarnaast is hij buitengewoon plezierig in de omgang en 100% betrouwbaar in alle afspraken. Een topschilder.
Marcel Lemmens
Het schilderwerk zowel binnen als buiten heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Chapeau !
Isje Maas
Annemarie Daniels
Nick levert prima werk voor een prima prijs.
Rob Vogels
cees duyvesteyn
Erg tevreden wat zijn schilderwerk betreft. Duidelijke communicatie. Komt de afspraken goed na. AANRADER
Els.Emmy Katwijk
Nu de winter in aantocht is, is het goed om te weten dat ons houtwerk weer goed in de lak staat! Netten is een echte vakman die alleen voor kwaliteit gaat.
Rien den Boer
Marijke Van Bijnen
Zeer goed schilderwerk, met zorg voor de omgeving uitgevoerd, op tijd klaar en voor de afgesproken prijs. Aanrader!
Judith Mestriner
Goed overleg van te voren, nette prijs, maar het belangrijkste echt goed werk geleverd.
Arnaud van Geel
Nick Netten heeft voor het huis van mijn ouders uitstekend, duurzaam schilderwerk afgeleverd!
Bianca
Werkt vakkundig, netjes en snel. We hebben de buitenkant van ons huis laten schilderen en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Mirjam
Nick heeft bij ons netjes geschilderd zowel binnen als buiten. Het was veel werk. Nu ons huis bijna 50 jaar oud is moest het ook echt een keer goed gebeuren. Dat is aan Nick wel besteed. Met dank aan zijn kritische blik is veel achterstallig onderhoud opgezet in strak geschilderd huis dat er weer jaren tegenkan.
Ortwin Verreck
We zijn erg tevreden !Komt afspraken goed na !Werkt precies !
carola Maijers
Prima schilder
johan konings
Passie voor schilderwerk
Nick Netten

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

tel: 06 45 128 701
kvk: 17274749
Meierijhoeven 137
5244 HT Rosmalen